PSP - Proiector screen paint

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Bine ați venit pe site-ul Web-Guru.

Vă rugăm să citiți cu atenție aceste Condiții de utilizare înainte de accesarea sau utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, declarați că ați citit, ați înțeles și ați acceptat Condițiile de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Condițiile de utilizare, nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați acest site.

PREAMBUL

Acest site este destinat exclusiv pentru România.

Pe această cale dorim să vă atragem atenția că produsele prezentate pe site corespund legislației române în vigoare. Cumpărătorii care accesează acest site din afara României pot achiziționa produsele numai pe propria răspundere și pe riscul lor, S.C. WEB-GURU S.R.L. nu își asumă nici o răspundere.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată, și un mod de viață sănătos. Vă rugăm să cereți sfatul medicului sau farmacistului înainte de a le introduce în dieta Dvs.Informațiile prezentate pe site nu înlocuiesc sfaturile sau prescripțiile medicului, ele au scop informativ, nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boală.
Utilizatorii sunt de acord ca cumpărarea și administrarea produselor se face pe propriul risc. Vă rugăm să utilizați suplimentele alimentare oferite spre vânzare în mod responsabil, în funcție de organismul Dvs., dieta și istoricul medical.

 1. Definiții și termeni

WEB-GURU – este denumirea comercială a S.C. WEB-GURU S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în mun. Miercurea Ciuc, str. Culmei 6/13, jud. Harghita, având număr de ordine în Registrul Comerțului J19/30/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO32711591.

Vânzător – WEB-GURU.

Cumpărător – persoana fizică / persoana juridică sau orice entitate juridică care își face un Cont în Site și efectuează o Comandă.

Client – persoana fizică / persoana juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către WEB-GURU (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între WEB-GURU și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.vopsea-ecran-proiectie.ro și subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut
• toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
• informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
• informații legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
• date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător vis-à-vis de un produs. Rating-ul se exprimă sub forma de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 1. Utilizarea site-ului

Conținutul acestui site este oferit în scop informativ și educativ. Anumite secțiuni ale site-ului sunt destinate unor categorii restrânse de utilizatori, inclusiv angajaților, clienților sau acționarilor/asociaților WEB-GURU SRL, precum și membrilor comunității medicale, dar și marelui public. Accesarea și utilizarea de către dumneavoastră a informațiilor incluse pe acest site sunt supuse prezentelor Condiții de utilizare. Accesarea și utilizarea acestui site echivalează cu acceptarea, fără limitări sau rezerve, a acestor Condiții de utilizare.

 1. Conținut

WEB-GURU SRL va folosi toate mijloacele aflate în mod rezonabil la dispoziția sa pentru a asigura acuratețea și actualitatea informațiilor prezentate pe acest site, însă nu susține și nu garantează în nici un mod acuratețea, actualitatea sau caracterul exhaustiv al acestora. Sunteți de acord cu faptul că accesarea și utilizarea acestui site și a conținutului sau sunt realizate pe riscul dumneavoastră. WEB-GURU SRL nu acordă nici un fel de garanție, expresă sau implicită, inclusiv garanția de punere în vânzare în vederea utilizării în anumite scopuri. Nici WEB-GURU SRL și nici o altă persoană sau entitate implicată în conceperea, realizarea sau găzduirea acestui site nu vor avea nici un fel de responsabilitate, de orice natură, pentru orice pagubă, inclusiv, fără limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului. Această limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastră informatice, inclusiv ca urmare a infectării cu viruși.

 1. Documente contractuale

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.

Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.

Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achiziționate.

 1. Politica de vânzare online

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Client/Cumpărător. Pentru motive justificate WEB-GURU își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel WEB-GURU. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al WEB-GURU, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

WEB-GURU poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care WEB-GURU are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. Cesionarea și subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 1. Despăgubiri

Politica noastră de despăgubiri, precum termenele și condițiile garanției găsiți aici: Garanție și returnare.

 1. Confidențialitate

WEB-GURU SRL respectă confidențialitatea datelor utilizatorilor acestui site. Vă rugăm să consultați politica WEB-GURU SRL în domeniul confidențialității, care explică drepturile și obligațiile utilizatorilor în ceea ce privește informația dezvăluită pe acest site. Pentru a citi Politica de Confidențialitate, vă rugăm să alegeți din meniu punctul Confidențialitate.

 1. Site-uri partenere și legături

Acest site poate conține legături sau referințe la alte site-uri aparținând unor terți și asupra cărora WEB-GURU SRL nu are nici un fel de control. Asemenea legături sunt oferite doar în scopul ușurării navigării. În mod similar, și acest site poate fi accesat prin legături de pe alte site-uri asupra cărora WEB-GURU SRL nu are nici un fel de control. WEB-GURU SRL nu oferă nici un fel de garanții asupra corectitudinii, actualității sau caracterului exhaustiv al oricăror informații conținute de astfel de site-uri și nu poate fi în nici un fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informații. Includerea în acest site a oricărei legături către un alt site nu implică aprobarea sau recomandarea de către WEB-GURU SRL a respectivului site.

 1. Informații medicale

Acest site poate conține informații de ordin general referitoare la diverse afecțiuni medicale și la tratamentul acestora. Asemenea informații sunt oferite strict cu titlu informativ și nu sunt menite a substitui sfaturile oferite de medici sau de alți profesioniști din domeniul medical. Nu folosiți informațiile oferite pe acest site în scopul diagnosticării unei probleme de sănătate sau a unei afecțiuni. Consultați întotdeauna medicul sau farmacistul în astfel de cazuri.

 1. Previziuni

Acest site poate conține declarații ce conțin previziuni care pot fi afectate de diverse riscuri sau fenomene neprevăzute și al căror rezultat efectiv ar putea fi diferit de cel previzionat.

 1. Informații publice

Sub rezerva respectării termenilor și condițiilor aplicabile conținute în Politica de Confidențialitate, orice comunicări sau materiale pe care le trimiteți către WEB-GURU SRL prin intermediul internetului sau pe care îl publicați pe acest site prin intermediul poștei electronice sau prin orice alt mijloc, cum ar fi orice fel de întrebări, comentarii, sugestii, sau altele asemenea, sunt și rămân non-confidențiale, iar WEB-GURU SRL nu va avea nici un fel de obligații de confidențialitate cu privire la aceste informații. WEB-GURU SRL va avea libertatea de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici conținute în asemenea comunicări, în orice scop va considera, inclusiv, fără limitare, pentru dezvoltarea, producerea și promovarea propriilor produse.

 1. Mărci de comerț/înregistrate

Toate denumirile produselor, fie ca acestea sunt menționate integral sau însoțite de simbolul “Marca de comerț/înregistrată”, sunt mărci de comerț ale WEB-GURU SRL, ale afiliaților săi, ale companiilor înrudite sau partenere, cu excepția cazurilor în care se menționează în mod expres altfel. Utilizarea sau utilizarea eronată a acestor mărci de comerț, sau a altor materiale, în alt mod decât cele permise conform acestor Condiții de utilizare, este strict interzisă și poate încălca legislația privind protecția drepturilor de proprietate intelectuală și a mărcilor de comerț, legislația în domeniul publicității și al concurenței neloiale, precum și alte legi și regulamente aplicabile în domeniul comunicațiilor. Vă rugăm să luați act de faptul că WEB-GURU SRL își protejează în mod activ și agresiv drepturile sale de proprietate intelectuală, în limitele maxime permise de lege.

 1. Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site este supus protecției dreptului de autor. Toate drepturile rezervate. Conținutul acestui site nu poate fi copiat în alte scopuri decât pentru utilizare individuala non-comercială, cu păstrarea tuturor notelor de copyright și a altor mențiuni privind proprietatea informațiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau re-distribuit în orice alt mod. Cu excepția cazurilor permise în mod expres mai sus, nu aveți dreptul să copiați, să afișați, să descărcați, să distribuiți, să modificați, să reproduceți, să republicați sau să retransmiteți, pentru nici un alt scop, oricare din informațiile, textele sau documentele conținute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau să creați ori să derivați lucrări științifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fără consimțământul expres, în scris, al WEB-GURU SRL. Nimic din conținutul acestui site nu poate fi interpretat ca o conferire, fie implicită, fie prin excepție sau în orice alt mod, a unei licențe sau a vreunui alt drept asupra oricărui patent sau asupra oricărei mărci de comerț ale WEB-GURU SRL sau ale vreunui terț.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. WEB-GURU S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor / clienților (Cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe vopsea-ecran-proiectie.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului. Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru a procesa și livra comenzile Dvs. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de livrare.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai următorilor destinatari: împuternicitul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din cadrul S.C. WEB-GURU S.R.L. și societatea de curierat rapid, care asigură livrarea comenzilor. Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la S.C. WEB-GURU S.R.L. adresa de corespondență în Miercurea Ciuc, Str. Iancu de Hunedoara, Nr. 33, sc. A, Ap. 4, județul Harghita. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Informații detaliate găsiți aici.

 1. Nulitate

Acest site și conținutul său sunt concepute pentru a respecta legile și regulamentele aplicabile în România. Deși informațiile de pe acest site sunt accesibile și utilizatorilor din afara României, informațiile referitoare la produsele WEB-GURU SRL sunt menite a fi folosite în mod exclusiv de utilizatorii de pe teritoriul României. În alte țări pot exista legi, cerințe legale și practici medicale ce diferă de cele din România. Acest site conține legături la alte site-uri create de diversele departamente și subsidiare WEB-GURU SRL, din care unele sunt situate în afara României. Aceste site-uri pot conține informații care sunt aplicabile numai în țara respectivă de origine. WEB-GURU SRL își rezervă dreptul de a limita comercializarea produselor și serviciilor sale către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție și/sau de a limita cantitățile ori orice servicii sau produse pe care le comercializam. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu conținută pe acest site este nulă în cazul în care este interzisă prin lege.

 1. Înscrierea de comentarii

Înscrierea de Comentarii se poate face, de către Utilizatori/Clienți/Cumpărători, pentru fiecare produs în parte Informațiile înscrise pot fi atât pozitive, cât și negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs.

În momentul înregistrării unui anumit Comentariu pe Site, Utilizatorii/Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului o licență neexclusivă, perpetuuă, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul Vânzătorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest conținut.

Fiecare Utilizator/Client/Cumpărător, în momentul înscrierii de Comentariu în secțiunea menționată, se angajează să respecte următoarele reguli:

– să facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitând informații legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării Comenzii;
– să folosească doar limba română. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv;
– să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumpărător;
– să se asigure de încadrarea corectă a conținutului introdus pe Site;
– să se asigure ca informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neînșelatoare și în conformitate cu legile aplicabile, respectând astfel inclusiv drepturile altor părți, drepturile de autor, de marcă comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
– să folosească această facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs de pe Site fără a face referire către alte firme ce promovează vânzarea și cumpărarea de produse sau servicii;
– să nu furnizeze sau să solicite, în niciun mod și în nicio măsură, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume, etc.) sau orice altă informație care poate determina dezvăluirea acestor date personale;
– să nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comerciala ca și Vânzătorul;
– să nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către Vânzător sau să înscrie Comentarii care să conțină materiale de natură publicitară;
– să nu utilizeze Comentariul ca mijloc de comunicare cu Vânzătorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale Vânzătorului înscrise pe Site.

Când un Comentariu este semnalat de către un Utilizator/Client/Cumpărător ca având un conținut inadecvat, dintr-o perspectivă strict subiectivă, acest conținut este examinat cu atenție de către Vânzător pentru a determina dacă încalcă Termeni și Condiții Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către Vânzător.

În cazul în care Vânzătorul constată încălcarea Termenelor și Condițiilor în mod repetat, acesta își rezervă dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului de a înscrie Comentarii în secțiunile menționate.

Pentru sesizări sau reclamații legate de Bunul achiziționat, Cumpărătorii au la dispoziție formularul de sesizări din cadrul Site-ului. Termenul maxim de soluționare a reclamațiilor sau sesizărilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. Livrarea bunurilor

Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Vânzătorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor atât pe teritoriul României cât și în străinătate.

Mai multe detalii găsiți aici.

 1. Transferul proprietății bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicata în Comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

 1. Lege aplicabilă

Aceste Condiții de utilizare, precum și utilizarea efectivă a acestui site de către dumneavoastră sunt supuse în exclusivitate legilor din România. Orice acțiune sau procedură legată de utilizarea sau conținutul acestui site va fi deferită instanțelor judecătorești competente din Miercurea Ciuc.

 1. Diverse

În cazul în care orice prevedere a acestor Condiții de utilizare va fi considerată nelegală, nulă sau inaplicabilă, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea în cauză, fără a afecta aplicabilitatea celorlalte prevederi. WEB-GURU SRL își rezervă dreptul de a modifica sau de a șterge orice material de pe acest site în orice moment, fără o notificare prealabilă.

 

Vopsea Videoproiecții Pe Perete (45lei/mp)