PSP - Proiector screen paint

Comandă și prețuri

Comandă aici vopseaua de videoproiecții (Paint On Screen), din stoc, cu livrare rapidă în 24/48 de ore. După ce vei face comandă, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii. Comenzile neconfirmate nu se vor expedia.

Avem sute de clienți satisfăcuți doar în România!

Foarte foarte multumit!  

Am facut un ecran de 4x2,30m, de atunci nu am mai fost la cinema ? Pana nu termin toate filmele de pe Netflix nici nu ma misc de aici ? PS: Berea o aduce domnisoara :))

Florin    Bucuresti   
Un vis implinit!  

Mi-am dorit demult sa-mi fac un home cinema. Inainte sa fac comanda, eram sceptic, dar acum m-am convins ca merita toti banii. Nu regret deloc decizia luata, recomand tuturor sa-si faca un home cinema, pentru ca este o senzatie tare de fiecare data!!

Adrian    Bacău   
Foarte incantat de rezultate!  

Inca nu am avut ocazia sa vad ce diferenta poate face un ecran narmal vs ecranul vopsit, insa mie cel putin imi place fooooarte mult cum se vad filmele pe ecranul nou facut. Daca 1000 ron pentru un ecran fix de 90", respectiv 2000ron pentru unul de 100" motorizat cu tensionare mi se pare mult, deja cei 290 ron cat am cheltuit pe vopsea si mi-am facut un ecran de 100" pare foarte putin. Bugetul meu oricum nu mi-a permis altceva, ca vroiam un proiector mai incet (deci l-am luat scump), ca am copii mici si seara nu vreau sa le deranjez asa ca sunetul este dat la minim, astfel zgomotul proiectorului putea fi deranjant.

Alexandru    București   
Destul de ok  

Am comandat aceasta vopsea dupa saptamani de cautare pe net. Pana la urma m-am decis sa-l iau pe acesta datorita pretului redus si garantiei oferite. Va spun sincer, nu am regretat decizia, filmele se vad 8/10 la lumina zilei, si 10/10 (in comparatie cu 6/10 si 9/10 inainte). Mi-as putea imagina si un 10/10 la lumina zilei, dar adevarul este ca oricum in majoritatea cazurilor doar seara ne uitam la ceva.

Costin    -   
Sunt pe deplin multumit de vopseaua speciala pentru videoproiectii  

In opinia mea vopseaua pentru ecran de videoproiectii reprezinta o solutie ideala prin comparatie cu instalarea unui ecran fix sau rulabil, daca se doreste amenajarea permanenta a unui spatiu pentru proiectii (cinema room). In cazul meu folosind aceasta vopsea am obtinut un ecran cu toate calitatiile necesare unei videoproiectii foarte bune pentru orice fel de continut: film, sport, concerte, documentare, show TV. Folosesc continut atat de la media player, TV satelit, Blu Ray, DVD cat si streaming net. Recomand cu incredere.

Ionescu Octavian    Cisnadioara Sibiu   
Recomand!  

Suntem o familie cu trei copii, va spun sincer in fata ecranului este singurul loc din viata noastra unde toata familia sta impreuna! Ne certam cateodata la ce sa ne uitam, dar cand am pornit filmul e liniste si toata lumea e fericita!

Doru    Slatina   
Vopsea Videoproiecții Pe Perete (45lei/mp)